NSB øker antall seter i bredden for å BEDRE komforten!

Tre seter i bredden. Er dette en vesentlig redusert reisekomfort?

- Nei, en vesentlig forbedring av komforten, for 24 seterader med tre seter fremfor to, gir 24 ekstra sitteplasser”, sier informasjonssjef Åge-Christoffer Lundeby i NSB.

Kjære Åge-Christoffer. Kan du vær så snill og slå opp i ordboka di og søke opp “komfort”? Da vil du se at det står noe sånt som..” innretning, utstyr som gjør noe lettvint og behagelig, bekvemmelighet”.

Ingen steder i ordboka vil du finne noen kobling mellom antall seter og begrepet komfort. Det er NSB som er opptatt av antall seter, ikke vi som reiser med toget. Det er ikke til å undres over at den bedriften du representerer ikke evner å levere tjenester som kundene er fornøyd med hvis dere til og med opererer med deres egne definisjoner av begreper som komfort. Jeg mistenker med dette NSB for å operere med egne definisjoner av andre begreper også, f.eks. “kvalitet”, “punktlighet” og “service”. Det virker som en plausibel årsak til at man stort sett ikke føler at man blir tatt på alvor som kunde.

Det morsomste med argumentasjonen er jo at Lundby i samme artikkel (link under) fremhever at det i regiontogene vil bli komfortavdelinger med 2 seter i bredden. Det skulle vel ikke være behov for det, Lundby hvis dere FORBEDRER komforten ved å ha 3 seter i bredden?

Referanse til artikkelen:

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=588698

Jeg kan ha en viss forståelse for at man ønsker å øke antall sitteplasser i togene. Men vær nå såpass ærlig at dere innrømmer at dette er for å få plass til flest mulig og ikke for å øke komforten! Det blir rett og slett for dumt. Hvor naive og godtroende tror dere egentlig at vi kunder er?

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

Explore posts in the same categories: aktuelt i media

Stikkord:, , ,

Responses are currently closed, but you can trackback from your own site.

1 kommentar on “NSB øker antall seter i bredden for å BEDRE komforten!”

  1. Una/hipors: Sier:

    orka ikke lese artikkelen, men tre seter i bredden høres ikke ut som en drømmereise med toget om man feks skulle finne på å ta toget fra Bodø til Oslo og ble sittende i midten hele veien.. Jeg hater å sitte i midten når jeg er ute og flyr og prøver for alt i verden å unngå midtsetet..

    Tips oss hvis denne kommentaren er upassende


Tips oss hvis denne bloggen er upassende

Denne bloggen blir ikke forhåndsredigert av VG Nett. Bloggens eier står ansvarlig for alt innhold.
Ingenting varer evig og nå er vi dessverre ved veis ende. VGB er lagt ned og vil ikke komme tilbake.
VG Blogg var en tjeneste levert av VG Multimedia AS. Henvendelser rettes til: Magne Antonsen
Ansvarlig redaktør/Administrerende direktør: Torry Pedersen
Redaktør digitalt Espen Egil Hansen. Redaktør avis: Helje Solberg. Politisk redaktør Hanne Skartveit
Digital direktør: Jo Christian Oterhals. Sentralbord VG: 22 00 00 00